Dj Dekky


Man over vrouw

Wat weten mannen over vrouwen? Deze week Jeroen te Rehorst (28), beter bekend als Dj Dekky én de vriend van Froukje de Both. De zwangere Froukje is uitgerekend in december. “Dan pas begint het echte nachtleven. Het wordt mijn grootste optreden ooit.”

Dj: Al een jaartje of elf. Dance Valley, Sneakerz en Hotel Arena zijn is allang geen onbekend terrein meer voor Jeroen.
Dekky: Opgeroeid in Amsterdam hoorde Jeroen een Antilliaanse jongen zeggen: “Yo, dat is echt Dekky!” Jeroen vond het wel ‘dik’ klinken, en zo was de naam Dj Dekky geboren.
Leuk detail: Toen Jeroen Froukje ontmoette, liep het programma Wie wordt de man van Froukje? net.“Wij mochten niet samen gezien worden en lieten ons eten thuis bezorgen. Ik geloof dat we elk restaurant in Amsterdam wel een keer geprobeerd hebben.”

Hoe heb je Froukje veroverd?
“Ik leerde haar kennen in Paradiso. Ik kwam de trap afgelopen en zag haar staan. Ik voelde meteen een enorme klik. We keken elkaar aan, ik pakte haar hand en liet hem de rest van de avond niet meer los.”

Ben je een versierder? “Nee, helemaal niet. Ik laat me liever versieren, vind het aantrekkelijk als een vrouw initiatief neemt. Bovendien wil ik natuurlijk geen blauwtje lopen.”

Vrouwelijke fans: lust of last? “Vroeger nog wel eens een lust, nu houd ik fysiek afstand. Een last is het zeker niet. Ik vind het een eer als iemand fan van je is.”

Wanneer maakt een vrouw je onzeker?
“Vroeger had ik er soms moeite mee als een vrouw heel direct was. Bij Froukje heb ik dat niet. Ik ben heel zeker over onze liefde voor elkaar en voel me zekerder dan ooit.”

Hoe trap je een vrouw op haar ziel? “Door oneerlijk te zijn in de breedste zin van het woord. Zelf ben ik één keer vreemdgegaan. Toen mijn ex er naar vroeg, heb ik het eerlijk verteld. Ze bekende ook vreemd te zijn gegaan. Vreemdgaan is voor mij hét bewijs dat het niet goed zit en dat de relatie eigenlijk al over is.”

Word je vaak gezien als de man van? “Soms wel, maar vervelend vind ik het niet. Ik ben gefocussed op mijn eigen ding. En ik vind het ook niet erg om me bescheiden op te stellen.”

Waarover lieg je tegen vrouwen? “Als een echte man kan ik geen twee dingen tegelijk. Als ik ergens mee bezig ben, wil ik het eerst afronden voordat ik verder ga met iets anders. Dus zeg ik regelmatig dat ik al onderweg ben terwijl ik nog thuis zit.”

Wanneer vind je Froukje op haar mooist? “Als ze wakker wordt. Dan is ze nog zo’n heel klein, onschuldig, lief wezentje. Ook vind ik het haar heel mooi als ze aan het presenteren is. Dan is ze zelfverzekerd. Straalt controle uit en weet precies waar ze mee bezig is. Zo sexy!”

Waarin zijn vrouwen verbijsterend makkelijk? “Bijna meteen had Froukje iets van: Geef je kleren maar, ik ga ze wel wassen. Terwijl ik dacht: Luister lieverd, ik heb vijf jaar op mezelf gewoond. Ik kan het zelf ook wel. Nu denk ik dat ze gewoon niet wilde dat ik aan haar kleren zou komen, en het uit voorzorg zelf maar wilde doen.”

Kan een vrouw te zelfstandig zijn? “Ja. Een heel zelfstandige vrouw doet er verstandig aan om ook eens iets uit handen te geven: mannen willen soms gewoon het gevoel hebben dat ze nodig zijn.”

Wat houd je in een relatie zo lang mogelijk verborgen?
“Ik ben niet trots op mijn aantal bedpartners. Froukje reageerde er gelukkig goed op. Liever dit, dan dat je nog zoekende bent, was haar reactie.”

Wat begrijp je niet aan vrouwen?
“Dat ze zo op hun spullen zijn. Een tijdje geleden waren Froukje en ik in Thailand op vakantie en haar koffer kwam maar niet aan. Grote paniek, die koffer moest en zou er komen, anders was de vakantie verziekt. Terwijl ik dan denk: Dan koop je toch gewoon nieuwe spullen?”

Wat willen vrouwen maar niet begrijpen?
“Sommige vrouwen zien een getrouwde man als extra uitdaging. Ik snap niet dat zij zo’n uitdaging zien in een verboden vrucht, terwijl er zoveel vrije mensen op de wereld rondlopen. Let it go.”

Vrouw over Man
Froukje de Both (36) is de vriendin van Jeroen.

Wat was je eerste indruk van Jeroen?
“Ik was meteen onder de indruk. Hij was helemaal mijn type, het was liefde op het eerste gezicht.”

Wanneer is hij op zijn best?
“Als hij staat te draaien en met muziek bezig is. Ook waardeer ik zijn betrokkenheid, hij is altijd geïnteresseerd in alles wat ik doe.”

Wat verwachten vrouwen niet van hem?
“Dat hij helemaal geen versierderstype is. Ook is hij heel huiselijk en gaat hij bijna nooit stappen. Hij is al genoeg in de clubs voor zijn werk.”

Wat zorgt voor wrijving tussen jou en Jeroen?
“Áls het botst is dat omdat hij nogal besluiteloos is en ik behoorlijk besluitvaardig.”

Wat kunnen vrouwen van hem leren?
“Jeroen is beschouwend, hij denkt eerst na voordat hij wat zegt en blijft altijd rustig. Daar kan ík in ieder geval wat van leren.”

En wat kan hij van vrouwen leren?
“Dat als je zorgvuldig ingepakte koffer niet aankomt op vakantie, dat écht een drama is en je niet zomaar ‘wat nieuwe spullen’ kunt kopen.”

Geef een antwoord