Opdrachtgevers

Uw naam ook hier? Neem dan contact met mij op.

Eventbureau.nl is een professioneel en betrouwbaar evenementenbureau met meer dan 10 jaar ervaring. Geen doorsnee evenementen, maar baanbrekende concepten die gemaakt worden op basis van uw doelgroep, doelstellingen en budget.

 

 

 

 

Workshop.nl is de grootste en meest bezochte workshopwebsite van Nederland. Maandelijks boeken tienduizenden mensen workshop in alle soorten en maten via Workshop.nl.

 

 

 

 

 

DiBO is fabrikant en leverancier van diverse professionele reinigingsmachines en –systemen.

 

 

 

 

 

Viva is al decennialang één van de populairste vrouwenbladen. De onderwerpen in Viva zijn uiteenlopend. Er wordt veel aandacht besteed aan relaties, actualiteit, persoonlijke verhalen en seks. In 2007 heeft de Viva de Mercur 2007 award gewonnen voor ‘beste tijdschrift van het jaar’.

 

 

 

 

 

Fashionista is een vrij nieuw meidenblad, boordevol (emotionele) real life verhalen, beauty-adviezen, inspirerende looks en hippe trends.

 

 

 

 

 

Internationale glossy met stevige Hollandse fanbase. Bereikt maandelijks bijna een half miljoen lezers.

 

 

 

 

Flair is het bekendste feel good-tijdschrift dat zich keer op keer blijft vernieuwen door in te spelen op wat er leeft bij haar doelgroep.

 

 

 

 

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux.

 

 

 

 

Gladior is online marketing specialist op het gebied van zoekmachine marketing, zoekmachine adverteren, Facebook adverteren en conversie optimalisatie.