Dirk Zeelenberg


Enthousiaste acteur en presentator. Daarnaast is hij een talentvolle ondernemer.

Al vele jaren is Dirk Zeelenberg te zien op tv, in het theater en op het witte doek. De charmante acteur speelde onder andere rollen in films als ‘Zwartboek’ en ‘Simon’. Ook vertolkte hij rollen in diverse tv-series, waaronder ‘Wij Alexander’, ‘Lotte’ en ‘All Stars. Daarnaast had hij gastrollen in programma’s als ‘Baantjes’, ‘Grijpstra & de Gier’ en ‘In de Vlaamsche pot’.

Stoute Wouter

Ook kennen veel mensen hem als ‘Stoute Wouter’. Van 2005 tot en met 2008 vertolkte Zeelenberg namelijk één van de hoofdrollen in de LOI-reclames. Sinds eind 2012 speelt Zeelenberg de rol van David Mendelbaum, een gezellige knuffelbeer, in de hitserie ‘Divorce’. De serie gaat over drie mannen die samenwonen nadat hun relaties zijn verbroken. Al sinds de eerste aflevering is de serie een groot succes.

Talentvolle presentator

Ondanks dat Zeelenberg nog altijd ontzettend geniet van het acteren, zit hij ook op andere vlakken niet stil. Zo is presenteren een grote passie van hem. En dankzij zijn zelfverzekerde houding, in combinatie met de nodige humor en een charmant voorkomen, weet Zeelenberg het publiek snel voor te winnen. Daarnaast is hij scherp en weet hij iedereen goed bij de les te houden.

Gepassioneerde ondernemer

Doordat Zeelenberg altijd al een zakelijk inslag gehad heeft, is hij een graag geziene gastspreker bij congressen en seminars. Zeelenberg heeft onder andere een eigen evenementenbureau gehad. Ook runde hij drie Amsterdamse clubs. Momenteel runt Zeelenberg het productiebedrijf Lopend Vuur Producties. Dit creatieve productiehuis richt zich op tv, internet en evenementen.

Wilt u Dirk Zeelenberg boeken voor uw bijeenkomst? Vraag dan vandaag nog informatie aan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en bijbehorende kosten.