Workshop Highland Games


Heeft u heeft om samen met uw collega’s, vrienden of familie uw grenzen op te zoeken en bent u bereid om tot het uiterste te gaan? Dan hebben wij het perfecte event voor u. De workshop Highland Games combineert diverse krachtsporten uit de Schotse hooglanden en staat garant voor een aantal onvergetelijke activiteiten. Vanzelfsprekend wordt u de gehele workshop bijgestaan door vakkundige begeleiders.

Wat is het?

De sportieve Highland Games vormen een ideaal decor voor een origineel vrijgezellenfeest, gezellige familiedag of enerverend teamuitje. Na een warm ontvangst wordt de groep verdeeld in een aantal teams, die bij de verschillende spelen zoveel mogelijk punten moeten behalen. En net als vroeger worden de sporten beoefend in originele Schotse kledij. In combinatie met sfeervolle doedelzakmuziek waant in zich even helemaal terug in de tijd.

Wat gaat u doen?

Dat u na afloop van de workshop Highland Games met een voldaan gevoel huiswaarts zal keren, staat vast. Tijdens de spelonderdelen zult u namelijk alle spiergroepen trainen. Het ene moment werpt u een meterslange boomstam over de kop, terwijl u zich daarna klaarmaakt voor een partij touwtrekken. Om de strijd zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, wordt er rekening gehouden met de fysieke capaciteiten van de verschillende groepen.

Voor wie is het?

De Higland Games vormen de ultieme uitdaging voor iedereen die een krachtmeting niet schuwt . Het is één van de meest uitdagende workshop voor mannen én vrouwen. Zoals u van Workshop.nl gewend bent, kunnen de onderdelen geheel voor u op maat worden gemaakt. Zo kan de workshop Highland Games aangepast worden aan het niveau en spelvoorkeuren van de deelnemers.

Wilt u meer weten over de workshop Highland Games? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Binnen 48 uur zult u een passend voorstel ontvangen.