Workshop karate voor slakken


Bent u op zoek naar een leuke en originele invulling voor een bedrijfsuitje? De workshop karate voor slakken vormt een perfecte break tijdens lange vergaderingen. De tijdsduur wordt in overleg samengesteld. Hierdoor is de workshop ook een aanrader wanneer u op zoek bent naar een dag- of avondvullend programma. De workshop is ideaal voor bedrijven, maar ook met vrienden of familie is de cursus ontzettend leuk.

Wat is het?

Tijdens de workshop karate voor slakken doet u leuke Tai Chi oefeningen. Dit doet u op basis van de principes van deze oude Chinese vechtkunst, die ook wel de sleutel tot geluk wordt genoemd. Tai Chi heeft als doel het bevorderen van de gezondheid van lichaam en geest. Omdat het langzame en vloeiende bewegingen zijn, wordt Tai Chi ook wel karate voor slakken genoemd.

Ontspannen én inspannen

De workshop draait niet alleen om lichamelijke oefeningen, want ook uw geest wordt aan het werk gezet. Hierbij gaat het vooral om de kunst van het communiceren. Doordat Tai Chi rust brengt en mensen met elkaar verbindt, is de workshop karate voor slakken bijzonder geschikt voor evenementen waarbij teambuilding voorop staat.

Voor wie is het?

De workshop karate voor slakken is geschikt voor jong en oud. Speciale kleding is niet nodig, alleen hoge hakken zijn niet handig tijdens de Tai Chi oefeningen. De workshop kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Hierbij kunt u gebruikmaken van de locatie van de aanbieder, maar u mag ook een eigen locatie aandragen.

Bent u geïnteresseerd in de workshop karate voor slakken en wilt u weten wat de cursus voor uw gezelschap zal kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Workshop.nl zorgt ervoor dat u deze binnen twee dagen zal ontvangen.